CATCH AND RELEESE, de nem mindig
Köztudottan a magyar ember nagyon kevés halat eszik.
A halakban nagyon fontos elemek, az omega 3 zsírok találhatóak, melyek elengedhetetlenek a táplálkozásunkban. Heti egyszeri halfogyasztással már jelentősen csökken az infarktus és a magas vérnyomás kockázata.
Testünk ahhoz, hogy egészségesen működjön, igényli a fehérje és zsírbevitelt, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen zsírokat viszünk be.
Tudtad-e azt, hogy a margarinok összetételükben egyetlen molekulában térnek el a műanyagtól. Magyarul a műanyagba tesznek vitamint és ízfokozót, amit utána jóízűen megeszünk.
A növényi margarinok 27! komponense (összetevője) azonos a festékkel.
A gyerekeim, 4 és 7 évesek , hetente esznek halat.
Minden szombat, vagy vasárnap halat készítek, amit fel is teszek a
kávés oldalamra recepttel együtt.
Próbáld ki, főzd meg , szándékosan könnyen beszerezhető halakkal dolgozom.
Egyél halat, finom falat !